Familiestamboom van Daalen-Houtsma

Spread the love

Vanaf het begin van de eenentwintigste eeuw heb ik mijn eigen familie in de archieven onderzocht, daar ben ik nu ook (nog) mee bezig. Genealogie kun je zo ver doorvoeren als je zelf wilt, voordat je het weet ben je weer een stap verder en opent zich weer een nieuwe wereld in je eigen familiegeschiedenis. Het is de bedoeling dat mijn genealogisch onderzoek hier ook op deze website ga uitleggen. In het begin van mijn onderzoek heb ik ook mijn werk gehad in de bevolkingsregisters. Een mooiere combinatie kon ik toen niet krijgen.

https://www.frisiamedia.frl/index.php/daalen-houtsma/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.